MENU
Webshop

webshops

Hos Vizuall udvikler vi webshops, der altid tager udgangspunkt i din konkrete situation og behov. Vi har ekspertisen og erfaringen, som vi tilpasser de ønsker og forventninger, du har til din fremtidige webshop.

En webshop handler om én ting – salg!

Det ved vi hos Vizuall. Og netop derfor har vi ikke standardiserede webshops, der kan sælge hvad som helst. Til gengæld finder vi altid den mest optimale løsning til lige præcis din situation. Har du 5 produkter eller 10.000 produkter? Sælger du tøj eller sommerhuse? Sælger du i Danmark eller i flere lande? Har du brug for at implementere Google Shopping, Facebook, Instagram eller andet i din webshop? Der er masser af spørgsmål. Sammen finder vi svarene og resultatet bliver en webshop, der er optimeret til dine behov og krav. I sidste ende handler det om at sælge produkter eller services, og derfor går vi altid efter at udvikle den løsning, der gør det nemt for kunderne at finde de produkter, de leder efter, lægge dem i kurven og betale for dem. Så vi forvandler besøgende på din hjemmeside til betalende kunder.

Responsivt design og
mobil-venlighed er en selvfølge

Når vi udvikler webshops, sørger vi selvfølgelig for, at siden er responsiv. Op mod 50% af al webtrafik kommer fra smartphones eller tablets, og antallet af webshop-handler stiger støt. Derfor skal din webshop selvfølgelig spille uanset om din potentielle kunde besøger dig fra en smartphone, en tablet eller en pc. At din webshop er 100% responsiv, hurtig og godkendt af Googles værktøjer til mobiloptimering har også indflydelse på din placering i Googles søgeresultater. Derfor skal din webshop selvfølgelig være søgemaskineoptimeret, så dine kunder nemt kan finde dig og får en god og smidig oplevelse, når de besøger dit website.

Umbraco eller woocommerce

Kært barn har mange navne, og du har måske hørt om et par stykker af dem. Der findes efterhånden et hav af softwareløsninger, når det kommer til webshops og e-commerce løsninger. Præcis som vi i dag udvikler hjemmesider i forskellige cms-systemer, gør vi det samme med webshops. Om din webshop bliver bygget i Umbraco eller andet cms er i udgangspunktet ligegyldigt. Men de forskellige systemer kan forskellige ting, så vores fornemste opgave er naturligvis at finde det system, der passer bedst til dine behov - både nu og om 5 år. Hos Vizuall har vi erfaring med at bygge webshops baseret på systemer som Umbraco og Woocommerce (Wordpress). Vi kender systemerne og ved hvad der skal til for at opnå en god konvertering.

 

Vi har udviklet vores egen professionelle shop på Umbraco-platformen. Ring og hør nærmere herom!

 

Vi hjælper også med alt det andet

En wepshop er ikke bare en webshop. Der ligger selvfølgelig noget arbejde i selve opbygningen, men webshoppen skal i høj grad fungere i deres dagligdag. Derfor hjælper vi også med løsninger til betaling, fragt, rma-formulerer, varelagerfunktioner, leverandørfunktioner og meget andet. Vi arbejder altid på at optimere webshoppen, så jeres arbejdsprocesser fungerer. Det gør vi fx ved at lave split-tests, optimere lagerfunktioner og forbedre købsoplevelsen. Alt sammen for at give dine besøgende en god oplevelse og dig en bedre omsætning.

Vi udvikler effektive, smukke, optimerede webshops, som sikrer dig en høj konverteringsrate. Om du ønsker en webshop, eller du allerede har en webshop, så kontakt os i dag, og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt:

Her hos Vizuall er vi i øjenhøjde med vores kunder - og vi vil så gerne snakke med dig.

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 88
eller email: nikolaj@vizuall.dk

 

Kontakt os

Ring til os – vi giver gerne kaffe, hvis du kigger forbi :)