MENU
SEO

Søgemaskineoptimering - SEO

Du skal da til tops på Google, og vi kan hjælpe dig. Når potentielle kunder søger efter de ting, som din virksomhed lever af, skal dit navn i toppen. Allerhelst blandt de øverste tre. SEO er et værktøj, som vi er eksperter i at bruge, og vi deler gerne alt det, vi kan med dig.

 

SEO er en central del af markedsføringen af din hjemmeside. Det handler kort sagt om, hvor nemt dine kunder og potentielle kunder har ved at finde dig på Google. Hvis du gerne vil ha’ at telefonen ringer lidt oftere og at nye kunder selv finder vej til dig, så kan det være en løsning at investere i SEO. Vi laver SEO-analyser og kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan kravle højere op i googles søgeresultater og få kunderne til at klikke sig ind på DIN hjemmeside, i stedet for dine konkurrenters. Der findes flere søgemaskiner, men Google er milevidt fra konkurrenterne. I 2017 brugte 75% af alle Google som søgemaskine, og på mobilen var tallet helt oppe på over 90%. Vi bruger alle vores computere, tablets og smartphones til at søge efter produkter, services og gode tilbud. Der findes altså rigtig mange potentielle kunder derude med øjnene på en skærm, og vi kan sørge for, at du bliver set på søgemaskinerne og dermed kommer i kontakt med de potentielle kunder.

Går du nogensinde videre til side 2 på google? Nej vel.

Den altoverskyggende indgang til det forkromede world wide web går i dag gennem Google. Det er her kunderne starter, når de har et behov, søger et bestemt produkt, har brug for en leverandør eller lignende. Google har en enorm magt, for det er den, der afgør hvilken mikroskopisk del af nettet, vi bliver præsenteret for, når vi søger efter noget online. Og vi klikker lynhurtigt ind på den  første side, der ser ud til at dække vores behov. Hvis du ligger på side 1, og allerbedst som en af de tre øverste resultater, kan du være sikker på, at din hjemmeside får besøg af potentielle kunder. Vi kan selv gøre en hel del for at påvirke Googles resultater. Googles søgeresultater er et udtryk for, hvilke hjemmesider Google mener, giver det mest relevante indhold på den søgning, der laves. Derfor er det enhver hjemmeside-ejers opgave at bruge alle kneb til at vise Google at din hjemmeside leverer relevant indhold i en høj kvalitet - det er nemlig den måde, du kan komme højere op i Googles resultater. Relevans er ikke bare et ord! Det er en måleenhed, som Google er rigtig god til.

Fortæl Google
hvad din side handler om

Langt det meste af det vi kan gøre for, at du klarer dig bedre i Googles resultater, foregår på din hjemmeside. Det os fagnørder kalder on-page optimering. Her er det først og fremmest vigtigt, at Google ikke er i tvivl om, hvad din side handler om, og at den er hurtig og nem at bruge. Det vi gør er at arbejde med dine tekster, så de leverer noget brugbart indhold, inden for de emner, du arbejder med. Vi arbejder med dine titel tags, headers, metatags og alternative tekster til dine billeder, så de hele tiden kommunikerer med Google på den mest optimale måde. Vi kan også stå for at optimere din hjemmesides load-tid.

SEO udvikler sig konstant
– og vi følger med

Lige så længe, vi har haft søgemaskiner, har der været SEO.  Det har udviklet sig fra at være små husmortricks, hvor dem der gjorde noget hurtigt kom op at ligge øverst i resultaterne. Sådan er det ikke længere. SEO er i dag en videnskab, der er dynamisk og konstant udvikler sig. Derfor har vi sat os i selen for hele tiden at være opdateret og klar til at præsentere dig for den nyeste viden. Vi vil gå så langt som til at kalde os SEO-nørder, der er knivskarpe på, hvilke fejl, du skal undgå og hvad du skal gøre i stedet. Vi analyserer dine konkurrenter og kigger på, hvad du kan gøre bedre end dem og i fællesskab finder vi frem til den helt rigtige strategi.

Kontakt:

Anton Juul-Naber

Webudvikler og GDPR-ekspert

Kontakt mig på tlf.: 61 71 90 80
eller email: anton@vizuall.dk

 

 

Adwords