MENU
Adwords / SEM

Optimér dine Adwords
så det kan mærkes på bundlinjen

Adwords er de annoncer, du møder på Google. Her kan du opsætte kampagner og annoncer, og hver gang en bruger lander på din hjemmeside via en annonce, så betaler du et lille beløb til Google. Det er let at komme i gang, og med den rigtige ekspertise kan du få meget ud af Adwords.

 

Hvad er Adwords

Google er eksperter i at finde de helt rigtige mennesker at vise din annonce til, og det er blandt andet det, du betaler for, når du vælger at annoncere via Google Adwords. Google tjener penge, når brugerne klikker sig ind på din hjemmeside, så det er både i Googles og din interesse at få opsat nogle gode annoncer overfor den relevante målgruppe. Derfor er Adwords en win-win situation for din virksomhed og for Google. Relevans er en måleenhed, og den er lige så vigtig for Google, som den er for dig.

Vi guider dig

Når det kommer til konkurrence, så er vi alle i samme båd. Alle virksomheder har konkurrenter, og det gælder også, når det kommer til Google søgninger; enten ligger vi over dem, eller også ligger vi under dem. Med Adwords kan du overhale dine konkurrenter og placere dig i toppen. Og med den rigtige Adwords strategi og -opsætning kan du sikre dig, at du kan ligge over dine konkurrenter uden at betale for meget for det. Det er her, vi kommer ind i billedet. Når vi laver Adwords optimeringer, er vores primære mål, at du altid får flere penge ud af dem, end du bruger af dit markedsføringsbudget. En god ROI (Return Of Investment) er et nøgleord i vores arbejde. Vi gennemgår dine kampagner og udvælger og målretter dine søgeord optimalt. Vi analyserer dine landingssider og ser på dine potentielle kunders færden på din hjemmeside - al den data vi får til rådighed hos dig, bruger vi til at tilrette og justere dine kampagner, så de er 100% optimale.

Vi kan ikke gøre det uden dig

I takt med at søgemaskiner som Google er blevet mere og mere avanceret, er annoncerne det også. At få succes med Adwords kræver træning og erfaring - at du konstant evaluerer og opdaterer og følger med i udviklingen. Hos Vizuall arbejder vi dagligt med Adwords. Vi følger med i den konstante udvikling, og vi læser dagligt op på nye trends indenfor Adwords annoncering. Vælger du os til at håndtere dine Adwords kampagner, sikrer vi, at din Adwords konto er med på de nyeste trends og at vi benytter alle de muligheder, som Adwords indeholder. Alt det gør vi selvfølgelig mens vi holder klikprisen nede og sørger for, at du får så relevante besøgende til din hjemmeside, som muligt. Men vi kan ikke gøre det uden dig. Du er en vigtig medspiller i hele processen, og som en del af holdet, deler vi selvfølgelig ud af vores viden og knowhow. Og vi kan love dig, at du med tiden sagtens selv kan udføre en del af det arbejde, vi udfører for dig.

 

Kontakt:

Anton Juul-Naber

Webudvikler og GDPR-ekspert

Kontakt mig på tlf.: 61 71 90 80
eller email: anton@vizuall.dk

 

 

SEO