MENU

On-site medarbejder

Freelancer, ekstern markedsføringsmedarbejder, in-house konsulent… Kært barn har mange navne, og sådan en kan blive din! Markedsføring og kommunikation har det med at blive tilsidesat, hvis der ikke er ressourcer nok til at løfte opgaven. Hvis I ikke har en markedsføringsmedarbejder ansat, kan opgaver som opslag på sociale medier, grafisk arbejde, løbende opdatering af hjemmesiden og lignende ha’ det med at lande mellem to stole. Og så bliver det ofte udsat. Pludselig har I en hjemmeside, som trænger til en ordentlig hånd, jeres seneste “nyhed” er flere måneder gammel, og det I gerne ville opnå med Facebook er ikke rigtig lykkedes.

Vi stiller en multimediedesigner til rådighed, som kan komme lige det antal timer, du har behov for. Det er en super løsning, hvis du har opgaver nok til, at I ikke selv kan nå dem, men for få opgaver til, at det vil give mening for jer at ansætte en medarbejder til at varetage dem.

Du får en medarbejder, der kommer og sidder i huset. Han eller hun lærer jeres kultur og virksomhed at kende, og løser opgaver inden for web, marketing, annoncering, sociale medier og kommunikation. Ikke nok med det. Jeres ny on-site medarbejder har et helt team som bagland at trække på, der er specialister inden for web, digital marketing, grafisk arbejde, SEO og alt derimellem. I får en proaktiv og selvstændig medarbejder, der kan løfte og drive jeres markedsføring.

Hvis I har en svingende arbejdsbyrde over året slipper I for perioder, hvor I har en medarbejder siddende, som måske ikke har så meget at rive i. I slipper også for at tænke på ferie, sygdom og lignende. Til gengæld får I alt det bedste i en kombination af en freelancer og en medarbejder, så I i stedet kan koncentrere jer om det, I er rigtig gode til.

 

 

Kontakt:

Her hos Vizuall er vi i øjenhøjde med vores kunder - og vi vil så gerne snakke med dig.

Kontakt mig på tlf.: 92 72 88 77
eller email: maja@vizuall.dk

Det betyder vi kan holde fokus!