MENU

Smagens Landskab

 

KUNDEN:

Bogen er udgivet af Jeanette Lund Kommunikation og Søren Villadsen fra Reklame-Avisen

Salg: Søren Villadsen

Skribenter: Jeanette Lund, Hanne Elisabeth Trab Andersen og Søren Ladefoed

Foto: Mette Johnsen

Layout: Camilla Drejer Andersen og Elisa Grauenkjær, Vizuall

 

OPGAVEN:

Jeanette Lund har i kraft af sin rolle som netværkskoordinator i Regional Madkultur, fået ideen til at udarbejde en bog om foreningens medlemmer. Den bog skulle indeholde personlige fortællinger om medlemmerne samtidig med opskrifter fra egnen, leveret af de medvirkende.

Billederne i bogen skulle vise vores lækre natur her i Thy og på Mors!

 

LØSNINGEN:

Vizuall har designet og opsat denne lækre bog. En bog med historier om medlemmerne i Regional Madkultur Thy-Mors. Bogen er fyldt med lækre billeder, luft og en grafisk flot opsætning.
Der er kælet for detaljerne i bogen. Der er tænkt på læseren – og dennes behov for ro på siderne, og mulighed for at dvæle ved billeder, overskrifter og citater.

Det er noget ganske særligt at stå med en bog i hånden efter en grafisk proces. Det at mærke bogens papirkvalitet og overflade, tyngde og duften af trykfarve. Det er helt unikt.

 

På bogens bagside står der:

“Smagens Landskab er en sanselig hyldest til ildsjæle i Thy og på Mors, der brænder for lokale fødevarer. Vi har besøgt over 30 spisesteder og producenter – kokke, landmænd og iværksættere – der arbejder ihærdigt for de lokale specialiteter. I ord og billeder fortæller vi om deres passion
og hjerteblod.

Alle har bidraget med deres lækreste opskrift fyldt med lokale råvarer, så du selv kan udforske smagens landskab hjemme i køkkenet.

Kortet bagerst i bogen guider dig ud i smagens landskab på jagt efter de helt særlige smagsoplevelser i Thy og på Mors.

Rigtig god fornøjelse!”

 

Du kan købe bogen her

Kontakt:

Elisa Grauenkjær

Direktør og mediegrafiker

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk

Smagens landskab forside Smagens Landskab blev designet hos Vizuall.dk Flotte billeder i Smagens Landskab der er designet hos Vizuall.dk Vizuall hjalp med den grafiske process i Smagens Landskab Opsætning af bogen Smagens Landskab hos Vizuall.dk Vizuall har kælet for detaljen i Smagens Landskab