MENU

UDVID RUTE A26-34 FRA HANSTHOLM TIL HERNING

KUNDEN

Bag projekt A26-34 står Thisted, Morsø, Skive og Herning kommuner, der sammen med det lokale erhvervsliv forsøger at skabe fokus på behovet for en bedre infrastruktur mellem Hanstholm og Herning.

OPGAVEN

For at skabe opmærksomhed på den fælles indsats, ønskede kommunerne bag projektet en tydelig visuel identitet og en hjemmeside, hvor man kan finde al relevant information.

løsningen

Vizuall har udviklet en visuel identitet, der er både saglig, troværdig og rolig. Den henvender sig til beslutningstagerne og politikere, samt alle der er interesseret i en bedre infrastruktur i Nordvestjylland. Logoet bruger bogstaver med åbne ender, der ligner en vej og supergrafikken viser en vej-udvidelse fra 1 til 2 spor, som er i gang med at blive bygget, og som illustrerer, at det er et projekt, der endnu ikke er igangsat.

På hjemmesiden finder man al relevant information og kontaktoplysninger på den tværkommunale komite, der står bag ønsket om en udvidelse af Rute A26-34. 


Rute 26-34

Kontakt:

Maja Hove

Grafiker og projektkoordinator

Kontakt mig på tlf.: 92 72 88 77
eller email: maja@vizuall.dk

Sallingsundbroen - Rute 26-34 Visuel identitet af Rute 26-34 Visitkort til Rute 26-34 Rute på kort for Rute 26-34 Website til Rute 26-34