MENU

Imers Industries

Hos Vizuall hjalp vi med at lægge en grafisk linje for brug af skrift, billeder og farver.

 

KUNDEN:

Imers Industries er en moderne smede-virksomhed med to fokusområder: Industriel fremstilling af svejsede stålkonstruktioner som underleverandørarbejde samt nyopførelse, renovering og vedligeholdelse af montageopgaver i ind- og udland.

 

OPGAVEN:

Imers Industries arbejder med Industriel fremstilling af svejsede stålkonstruktioner. Et maskulint erhverv, der kan bære en maskulin og ”tung” identitet. Projekterne er ofte til store byggerier, og der arbejdes i forskellige metaller.

Imers Industries, som før hed Imers Industrimontage, skal have virksomheden løftet til ”next level”, så de kan fremstå professionelle overfor de store spillere på markedet. 

 

LØSNINGEN:

Vizuall har udarbejdet nogle retningslinjer for fotostil, farver samt grafiske elementer.

Bertel Bolt har været fotograf på projektet. 

 

Logoet, som er skabt fra bunden, har en bred gennemgående serif på fonten. Den har samme tykkelse hele vejen igennem logoet, således det fremstår professionelt og gennemtænkt. Blandt andet de simple geometriske former og de store farveflader skaber en reference til at ”Imers Industries” arbejder med store metalkonstruktioner og ligner næsten store metalelementer der er svejset sammen.

Som en ekstra logodetalje er der tilføjet en flamme, som et simpelt symbol på svejseredskabet. Den forstår man måske ikke første gang man ser logoet, men når man ved hvad “Imers Industries” arbejder med, vil man se sammenhængen mellem den og virksomheden. Den giver logoet en ekstra kvalitet, og gør logoet mere genkendeligt.

Skrifttypen brugt til ordet “Industries” er også en simpel geometrisk font, med noget tyngde der fungerer godt til selve navnetrækket.

Fonten er inspireret af gamle fabrikker og industribygninger. Den fungerer rigtigt godt i overskrifter og skaleret op på blandt andet bygninger. Specielt tallene har nogle helt specielle træk, der gør dem meget genkendelige og skaber et unikt udtryk.

 

BESØG Imers.dk

Kontakt:

Elisa Grauenkjær

Direktør og mediegrafiker

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk

Imers Industries - Ny identitet hos Vizuall.dk
Imers Industries - Visitkort hos Vizuall Svejser fra Imers Industries - hos Vizuall.dk Imers Industries nye logo designet af Vizuall