MENU

J. Hundahl


KUNDEN

J. Hundahl er en stor virksomhed med hovedsæde i Thisted, der sælger nye og brugte maskiner inden for landbrug, entreprenør, have-park og industri. Desuden har de en stor serviceafdeling, der servicerer og reparerer maskiner.

OPGAVEN

J. Hundahl efterspurgte en fast samarbejdspartner inden for kommunikation, design og markedsføring, som kunne hjælpe dem med at strømline deres indsatser og fastlægge den fremtidige strategi.

LØSNINGEN

Hos J. Hundahl har vi indtil nu arbejdet i to spor. Vi samarbejder kontinuerligt om at sikre strategisk retning for J. Hundahls markedsføring og kommunikation. Vi har løbende markedsføringsbudskaber på tværs af kanaler, og har sikret en ensartet, grafisk rød tråd uanset om man møder J. Hundahl på hjemmesiden, sociale medier, i avisen eller gennem en digital annonce.

hundahl.dk

Vi er blevet mere målrettede og systematiserede

"Vizuall har lært mig at tænke anderledes når det kommer til vores kunder og hvor de skal findes henne. Vi skyder ikke længere med spredehagl når vi markedsfører os, for det giver ingen værdi for os. Vi er blevet mere målrettede og systematiserede.

Jeg ville ikke have undværet det her samarbejde. Jeg har fået mere overskud til andre ting, fordi jeg nu roligt ved der er styr på tingene. Det er pissegodt! Vi kan allerede nu tænke over, hvad vores næste skridt skal være."

Søren Hundahl
Ejer, J. Hundahl A/S