MENU
App udvikling til iOS eller Android

app udvikling hos vizuall – SKAL VI UDVIKLE DIN?

Få udviklet din app hos Vizuall. Vi har både erfaringen og ekspertisen og udvikler apps til iOS, Android eller begge dele på én gang. Hvis du har en god idé til en app, så test den gerne af på os. Vi tilbyder kompetent sparring og rådgivning til dit app-projekt og kan hjælpe dig med at træffe beslutninger om app-type, funktionalitet og design.

Skal du vælge en rigtig app eller en web app?

I nogle tilfælde kan det give mening for dig at vælge en web app i stedet for en almindelig app. En web app er ikke en rigtig app, men egentlig bare en hjemmeside, der ligner en app. Den kan ikke hentes i App Store eller Google Play, den ligger ikke fysisk på din telefon og den kan heller ikke gemme oplysninger om brugerne eller logge de nødvendige data.

Til gengæld er en web-app ofte billigere at producere, og hvis appen ikke skal kunne alt for meget, kan en web app, trods dens begrænsninger, være det rigtige at vælge.

Hvad er en rigtig app?

En ‘rigtig’ app, er en app, som du kender den fra App Store og Google Play. Den kører fysisk fra din smartphone og kan bruges enten på Android, iOS eller begge dele. Vi er eksperter i at udvikle apps til både Android og iOS. Der findes også udviklingsplatforme til hybridapps, hvor vi udvikler app’en i ét sprog og ét system, som så virker på både Android og iOS. Om du skal vælge hybridapps eller at udvikle direkte i Android eller iOS, det kommer an på din apps funktionalitet - altså hvad den skal kunne. En rigtig app har (modsat web apps og hybrid apps) ingen begrænsninger i funktionalitet.

Vores apps

Hos Vizuall har vi udviklet flere apps, og indholdet spænder bredt. Vi har været omkring alt fra akvariefisk til naturapps, tatoverings-bogføringer og farveregistrering. Går du med overvejelserne om at få udviklet en app, så kan vi hjælpe dig videre fra de indledende tanker til den færdige app. Vi giver gerne en kop kaffe, kigger på din idé og vejleder dig i, hvilken løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. Så hvis du går med tanker om at få udviklet en app, så tag endelig fat i os.

Kontakt:

Christian Kloster

Web- og App-udvikler

Kontakt mig på tlf.: 92 72 89 95
eller email: christian@vizuall.dk