MENU

Kontakt:

Lisbeth Sørresiig Alling

Grafisk designer og digital konceptudvikler

Kontakt mig på tlf.: 92 72 88 89
eller email: lisbeth@vizuall.dk

Video og animationer

Video og animation er spydspidsen i din digitale markedsføring. Og hvis ikke, så synes vi helt stilfærdigt, at den burde være det. En god video eller animation er bedre til at fange og fastholde brugerens sparsomme opmærksomhed, meget bedre end både tekst og billeder, og tendensen globalt peger kun i én retning: meget mere video. Det ved vi godt hos Vizuall og derfor står vi klar til at producere både animationsvideoer, reklamespots og whiteboard-animationer til dine digitale platforme.

 

Uanset om det er til din hjemmeside, Facebook eller til digital annoncering på fx YouTube kan vi producere video og animationer, der kan bringe dig højere op i dine kunders bevidsthed.

Hvis I også er nogle af dem, der sidder og arbejder med SEO og klør jer lidt i håret over, hvordan I kommer højere op i Googles søgeresultater, så kan vi i øvrigt også fortælle, at video er en lille gave til jeres SEO-indsats. Brugere bliver nemlig længere på et website med video, og det tolker Google som om, I leverer mere kvalitetsindhold. Bingo! Det giver bedre placeringer i søgeresultaterne.

Animationsvideoer

Animationsvideoer er en ‘tegnet’ video, og det betyder at the sky is the limit. Dine vilde idéer er ikke nødvendigvis mere omkostningstunge at tegne end de kedelige, så det gode ved animationsvideoer er derfor, at nærmest alt kan lade sig gøre. De animerede videoer er gode til at vise din virksomheds brand eller DNA - det I er, og det I står for. Og i stedet for at fortælle om, hvad I kan, så er animationsvideoer oplagte til at vise det. I ved, show it, don’t tell it.

Whiteboard-animationer

Hvis nu I sidder med et lidt komplekst produkt, så kan whiteboard-animationer være noget for jer. Det er små historier, der bliver tegnet ‘mens du ser det’, og det bruges i stor stil af både offentlige instanser, større virksomheder og specialiserede selvstændige, der har brug for at guide deres kunder gennem deres virksomhed, services eller produkter. Det er for eksempel oplagt, hvis du tilbyder en helt ny service på markedet, der ikke er set før, hvis du leverer en service, der strækker sig over længere tid eller hvis du på en anden måde sælger noget, hvor det kræver lidt ekstra, før folk faktisk forstår, hvad I tilbyder.

Reklamevideo

Vi udarbejder små reklamefilm i tæt samarbejde med professionelle filmfotografer. Skal du have produceret reklamevideoer eller høj-kvalitets videoindhold til din hjemmeside eller dine sociale medier, så tag fat i os. Vi står for udarbejdelse af storyboard, grafik, tekstforfatning, valg af speak og assistance vedr. klipning af den færdige film.